Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και να πούμε ότι η σειρά είναι 0-0»

Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε από τους παίκτες του να προσεγγίσουν το ματς με τον ίδιο τρόπο και να μην σκέφτονται ότι το σκορ είναι 1-0, αλλά 0-0.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 απέναντι στην Μπαρτσελόνα (77-75), ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας απαιτεί το... σκορ να μείνει στο 0-0, ενόψει του Game 2, ξανά στη Βαρκελώνη, την Παρασκευή (26/4).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση του Γουόκαπ, ενώ χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ως μία καλή ομάδα, γεμάτη από ταλέντο.

Οι δηλώσεις Μπαρτζώκα

«Ήμασταν μπροστά στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες με ταλέντο και προσωπικότητα που θα μπορούσαν να βάλουν σημαντικά καλάθια και να πάρουν το ματς. Παίξαμε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο χωρίς τον Γουόκαπ που φορτώθηκε με φάουλ, είχαμε προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του ματς, όμως τα ξεπεράσαμε και φτάσαμε στη νίκη. Κάθε παιχνίδι στα playoffs είναι σημαντικό. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ καλή ομάδα γεμάτη ταλέντο, πρέπει να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και να πούμε ότι η σειρά είναι 0-0».

@Photo credits: eurokinissi