Σιμόν: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάει στο Final 4 και ο Αταμάν ξέρει πώς να το κάνει»

Αταμαν
Τα play off βρίσκονται προ των πυλών, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα διεκδικήσει την πρόκριση στη σειρά με τη Μακάμπι και ο Κρούνοσλαβ Σιμόν εξήγησε ότι ο Εργκίν Αταμάν ξέρει τον τρόπο για να στείλει τους «πράσινους» στο Βερολίνο.

Η Μακάμπι επιβίωσε στο νεοσύστατο Play In της EuroLeague και πλέον θα παίξει την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Οι «πράσινοι» έχουν το πλεονέκτημα έδρας και υποδέχονται την «ομάδα του λαού» στο ΟΑΚΑ στις 23 και 25 Απριλίου, πριν η σειρά μεταφερθεί στο Βελιγράδι όπου οι Ισραηλινοί δίνουν φέτος τα παιχνίδια τους.

Από την πλευρά του, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν συνεργάστηκε με τον Εργκίν Αταμάν στην Αναντολού Εφές, αποτελώντας μέλος της ομάδας που πανηγύρισε τους back-to-back τίτλους το 2021 και το 2022.

Ο Κροάτης αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο Αταμάν είναι ένας κόουτς που ξέρει πώς να πάει στο Final 4. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι παίζουν με τη Μακάμπι που είναι σε εξαιρετική φόρμα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φτάσει στο Βερολίνο και ο Αταμάν ξέρει πώς να το κάνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.