Κάνααν: «Κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»

Newsroom
Κάνααν
Ο Αϊζάια Κάνααν το πήρε... πάνω του στο έξτρα πεντάλεπτο, σχολιάζοντας την απόδοσή του κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στα play off.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και πλέον θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα στα play off της EuroLeague.

Από την πλευρά του, ο Αϊζάια Κάνααν ήταν εκείνος που πέτυχε επτά σερί πόντους και σφράγισε τη νίκη του Ολυμπιακού στην παράταση, τονίζοντας στη flash interview: «Είμαι αγωνιστής, κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, το ξέρουν οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μας. Ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει δύναμη και ενέργεια γι' αυτά τα παιχνίδια».

Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε έναν σύντομο απολογισμό της σεζόν: «Ήταν τρελή, μία μακρά σεζόν, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Προσπαθήσαμε να δώσουμε ό,τι έχουμε». Σε ερώτηση για το αν είναι αισιόδοξος για τα play off, είπε: «Φυσικά, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στα play off, θα δούμε κάθε παιχνίδι τη φορά».

@Photo credits: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.