Φαλ: «Εξαιρετικός παίκτης αλλά άτυχος ο Μιλουτίνοφ, έχουν βοηθήσει πολύ Πετρούσεφ και Ράιτ»

Φαλ: «Εξαιρετικός παίκτης αλλά άτυχος ο Μιλουτίνοφ, έχουν βοηθήσει πολύ Πετρούσεφ και Ράιτ»

Ο Φαλ με τον Μιλουτίνοφ με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Μουσταφά Φαλ σε μία πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για τους έτερους ψηλούς του Ολυμπιακού.

Ο Μουσταφά Φαλ αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα βασικότερα «γρανάζια» του ρόστερ που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό και έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στην Euroleague.

Φέτος ο ίδιος μετράει κατά μέσο όρο από 7,7 πόντους με 4,5 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ σε 23:08 λεπτά συμμετοχής, πλάι στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, τον Φίλιπ Πετρούσεφ και τον Μόουζες Ράιτ.

Ο Γάλλος σέντερ σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στη Meridiansports, αναφέρθηκε στους έτερους «ψηλούς» του συλλόγου από τον Πειραιά, ενώ μίλησε και για την πορεία του Ερυθρού Αστέρα.

«Είμαι περήφανος για τον Μπολομπόι»

«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, αλλά μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Πιστεύω ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα έπρεπε να τα είχε πάει καλύτερα καθώς έχουν πολύ ταλέντο. Δεν είναι ποτέ εύκολο να τους αντιμετωπίζεις αλλά τους περίμενα να είναι ψηλότερα στην κατάταξη.

Ο Μπολομπόι έχει μία πολύ καλή σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Τώρα έχει πολύ περισσότερο χώρο να παίξει και νομίζω ότι φαίνεται το πόσο το απολαμβάνει. Του εύχομαι απλά παραπάνω επιτυχίες στις ομάδες που είναι. Σίγουρα, είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτόν. Ελπίζω να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο.

Ο Μιλουτίνοφ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι πολύ ταλαντούχος, με μεγάλη δεξιοτεχνία. Αυτή τη σεζόν ήταν άτυχος με τραυματισμούς, οπότε ήταν συχνά εκτός ομάδας. Όλοι όμως ξέρουν τι μπορεί να κάνει και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει. Σίγουρα μας έλλειψε, αλλά πιστεύω κάναμε καλή δουλειά και νικήσαμε αρκετά ακόμα και όταν εκείνος έλλειπε. Ο Μόουζες Ράιτ ήρθε και βοήθησε αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Θα είναι πιο εύκολο με αυτόν. Αλλά πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας ακόμη και όταν ο Μιλουτίνοφ δεν είναι μαζί μας.

Ο Πετρούσεφ έχει βοηθήσει πολύ από όταν ήρθε. Νομίζω πλέον έχουμε περισσότερο όγκο και αθλητικότητα. Ο Φίλιπ έχει καλή αίσθηση του παιχνιδιού. Σίγουρα, είναι ακόμη πολύ νέος, οπότε ακόμα βελτιώνεται. Έχει προσαρμοστεί στο νέο σύστημα και γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα. Τώρα πρέπει να αναρρώσει εξαιτίας του τραυματισμού αλλά είναι ένας πολύ καλός μπασκετμπολίστας».

Στην ερώτηση του αν θα έπαιρνε κάποιον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα στον Ολυμπιακό απάντησε: «Είμαι ικανοποιημένος με το τι έχουμε».