Χεζόνια: «Είναι ντροπή αυτό που κάναμε»

Χεζόνια: «Είναι ντροπή αυτό που κάναμε»

Newsroom
ο Μαριο Χεζόνια της Ρεαλ Μαδριτης
Η Μπασκόνια άλωσε το WiZink Center και προκρίθηκε στο Play In, με τον Μάριο Χεζόνια να σχολιάζει σε έντονο ύφος την εντός έδρας ήττα της Ρεάλ από τους Βάσκους.

H Μπασκόνια πήρε τη νίκη που ήθελε στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης (95-91) με τον Μάρκους Χάουαρντ να σταματάει στους 35 πόντους και εξασφάλισε μία θέση στο Play In.

Από την πλευρά του, ο Μάριο Χεζόνια σχολίασε την απόδοση της Ρεάλ και την έλλειψη κινήτρου απέναντι στους Βάσκους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ξέραμε ότι χρειάζονταν τη νίκη, αλλά κι εμείς το ίδιο. Πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια, επειδή αν πάμε κάτω τώρα, ό,τι έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια της σεζόν θα είναι άχρηστο για εμάς. Είναι ντροπή αυτό που κάναμε. Τι πρέπει να κάνω; Να είμαι χαρούμενος;

Είναι πολύ κακό γιατί όλοι θέλουμε να κερδίσουμε, είμαστε όλοι νικητές εδώ. Δεν έχει σημασία αν είμαστε πρώτοι ή αν έχουμε προκριθεί στα play off, αυτό έχει ήδη συμβεί. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να παίξουμε σαν ομάδα όπως πέρυσι, γιατί αν δεν το κάνουμε, μπορούμε να πάμε σπίτι σήμερα».