Λάσο: «Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχουν τον σεβασμό μας»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου
Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν, Πάμπλο Λάσο, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν ο μεγάλος νικητής στον πολύ κρίσιμο αγώνα στη Γερμανία στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου επικρατώντας με 82-75 και «αγκάλιασε» με αυτόν τον τρόπο τη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής της βαυαρικής ομάδας, Πάμπλο Λάσο, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, αφού έδωσε συγχαρητήρια στο «τριφύλλι», ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι ο σύλλογος έμεινε εκτός των Play Off και των Play In.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήθελαν το ματς και ήταν πολύ σημαντικό για αυτούς για να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας και την 2η θέση. Για εμάς είναι απογοητευτικό σίγουρα. Δεν καταφέραμε όλη την χρονιά να βρούμε το μονοπάτι για τα Play Off, ούτε για τα play in, αλλά για να πούμε κάτι. Και σήμερα είχαμε κάτι καταστάσεις στις οποίες εμφανιστήκαμε πιο... μικροί. Σαν προπονητής δεν μπορώ να ρίξω το φταίξιμο στους παίκτες, γιατί προσπάθησαν σε όλη την χρονιά. Αλλά δεν μπορέσαμε. Σε όλη την χρονιά είχαμε καταστάσεις με το τι θα γινόταν αν κι αν κι αν. Έτσι δεν κάνεις τίποτα. Τελείωσε. Η ομάδα προσπάθησε. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για τα πλέι οφ στο γερμανικό πρωτάθλημα και να ανακάμψουμε.

Στο παιχνίδι είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αλλά στο τέλος δεν μπορέσαμε να παίξουμε επιθετικά σωστά και μας πλήγωσαν παίκτες όπως ο Χουάντσο και ο Βιλντόζα. Άνοιξαν το ροτέισον, ήρθε και ο Ναν. Ξέραμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχουν τον σεβασμό μας».

@Photo credits: INTIME