Μάικ Τζέιμς: Ο Αμερικανός θέλει σειρά μεταξύ Παναθηναϊκού και Μακάμπι στα play off

Ο Μάικ Τζέιμς.
Παναθηναϊκό εναντίον Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει να δει στα play off της EuroLeague ο Μάικ Τζέιμς, όπως ανέφερε σε σχετικό tweet.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της EuroLeague, όμως ο Μάικ Τζέιμς ήδη έδειξε την προτίμησή του όσον αφορά τον αντίπαλο των «πρασίνων».

«Ξαφνικά θέλω μία σειρά του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι» έγραψε ο Αμερικανός στο twitter του και έριξε... νερό στον μύλο της συζήτησης που άνοιξε ο Γουέιντ Μπόλντουιν, ο οποίος θέλησε να συγκριθεί με τον Κέντρικ Ναν.

Η Μακάμπι δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρόκρισή της στα play off, μιας και η εξάδα έκλεισε από χθες με την παρουσία τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού. Ωστόσο ακόμα κανείς δε γνωρίζει την τελική κατάταξη, πλην της Ρεάλ και το σενάριο που ονειρεύεται ο Μάικ Τζέιμς θα ολοκληρωθεί μονάχα αν η Μακάμπι κερδίσει το πρώτο παιχνίδι στο play in και τερματίσει στην 7η θέση. Μονάχα τότε και με τον Παναθηναϊκό ως 2ο, ο Τζέιμς θα δει την επιθυμία του να γίνεται πράξη. Κάτι που βέβαια σημαίνει πως η δική του Μονακό, θα βρεθεί από την 3η θέση και κάτω.

Το tweet του Μάικ Τζέιμς