Ολυμπιακός: Ο Κούκοτς θα δει από κοντά τους Πειραιώτες κόντρα στην Παρτιζάν!

Ολυμπιακός: Ο Κούκοτς θα δει από κοντά τους Πειραιώτες κόντρα στην Παρτιζάν!
Ο τεράστιος Τόνι Κούκοτς θα βρεθεί στη Stark Arena την προσεχή Πέμπτη (28/3, 21:30) ως επίσημος προσκεκλημένος της Παρτιζάν και θα παρακολουθήσει από κοντά την κρίσιμη αναμέτρηση των Σέρβων με τον Ολυμπιακό.

Η Παρτιζάν προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ και έπονται οι τρεις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό (28/3, εντός), την Άλμπα Βερολίνου (4/4, εκτός) και τη Βαλένθια (12/4) με στόχο την πρόκριση στο play in.

Μάλιστα στο ματς με τους Κυπελλούχους Ελλάδας θα δώσει το παρών ο Τόνι Κούκοτς, o θρύλος του κροατικού μπάσκετ και μέλος του Hall of Fame, ως επίσημος προσκεκλημένος της Παρτιζάν.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Σερβία, ο 55χρονος Κούκοτς, ο οποίος κατέκτησε τρία πρωταθλήματα στο ΝΒΑ με τους Σικάγο Μπουλς και ισάριθμα Κύπελλλα Πρωταθλητριών με τη Γιουγκοπλάστικα θα παραμείνει στο Βελιγράδι από την Πέμπτη 28/3 ως την Κυριακή 31/3.

Ο λόγος έχει να κάνει με την πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας «Magična sedmica» στη σερβική πρωτεύουσα, παρόντος του Κούκοτς, ο οποίος δοθείσης της ευκαιρίας, θα δει και το ματς με τον Ολυμπιακό.