Παναθηναϊκός: Τι ισχύει αν ισοβαθμήσουν οι «πράσινοι» με την Μπαρτσελόνα

O Κέντρικ Ναν.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπαρτσελόνα με την ίδια διαφορά που ηττήθηκε στη Βαρκελώνη (8 πόντους). Τι ισχύει αν οι δύο ομάδες βρεθούν σε διπλή ισοβαθμία.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα (89-81), αλλά δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά της ήττας στο πρώτο ματς (80-72).

Πλέον, οι δύο ομάδες μοιράζονται το ίδιο ρεκόρ (20-11), αλλά στην εξίσωση βρίσκεται και η Μονακό, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να είναι πρώτη στην τριπλή ισοβαθμία.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε ομάδα επικράτησε με την ίδια διαφορά. Τι θα χωρίσει, ωστόσο, τις δύο ομάδες, αν στο φινάλε της κανονικής περιόδου υπάρξει διπλή ισοβαθμία;

Το επόμενο κριτήριο είναι το συνολικό goal average των δύο ομάδων, όπου αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα με +41 πόντους σε σχέση με την Μπάρτσα (2.505-2.351, +154 ο Παναθηναϊκός/2.561-2.448, +113 η Μπαρτσελόνα).

Αν και εκεί δεν υπάρξει λύση το επόμενο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση, όπου σε αυτό το κριτήριο η Μπάρτσα έχει το πλεονέκτημα. Αλλά αυτό θα ισχύσει μόνο αν δεν λυθεί η ισοβαθμία στο 2ο κριτήριο.

@Photo credits: eurokinissi