Ολυμπιακός: Θα τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας στο παιχνίδι με τη Βίρτους
Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ενημέρωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι «ερυθρόλευκοι» θα τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μία μέρα πριν την επίσημη ημερομηνία, δηλαδή απόψε, Πέμπτη (7/3) και στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Βίρτους Μπολόνια.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ομάδα του Πειραιά, όσες φίλες του Ολυμπιακού βρεθούν στο ΣΕΦ και κάνουν κάποια αγορά στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, θα παραλάβουν και ένα συλλεκτικό δώρο.
Επίσης ο διαγωνισμός του ημιχρόνου θα είναι επίσης αφιερωμένος στις γυναίκες οπαδούς της ομάδας του Πειραιά.
Δείτε τη σχετική ενημέρωση
Στο ΣΕΦ γιορτάζουμε μια μέρα νωρίτερα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, για αυτό και στην αναμέτρηση με την Βίρτους Μπολόνια πρωταγωνίστριες θα είστε εσείς! #OlympacosBC pic.twitter.com/ZOw8GZ2Q86
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) March 7, 2024
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.