«Ρεάλ, Βαλένθια και Αρμάνι Μιλάνο στο κυνήγι του Νούνιεζ»

Newsroom
Νούνεζ
Ο 20χρονος Χουάν Νούνιεζ έχει «κεντρίσει» ήδη το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων της Euroleague ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα από τα «next big things» του ισπανικού (αλλά και ευρωπαϊκού) μπάσκετ. Ο Χουάν Νούνιεζ αν και αποτελούσε μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να... αλλάξει ρότα προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής, επιλέγοντας την γερμανική Ουλμ με την οποία έχει φέτος 11 πόντους και 5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Παράλληλα έχει φτάσει στο σημείο να αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας της Ισπανίας και από τη στιγμή που έχει αρχίσει να «γεμίζει» από εμπειρίες και παραστάσεις ήταν ζήτημα χρόνου να ακούσει την πόρτα της καριέρας του να χτυπάει από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγου.

Σύμφωνα με το ισπανικό «encestando» ήδη τρεις ομάδες αναμένεται να μπουν δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησής του. Μεταξύ των οποίων και η πρώην ομάδα του, η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Βαλένθια και η Αρμάνι Μιλάνο φέρεται να είναι οι άλλες δύο που παρακολουθούν στενά την περίπτωση του 20χρονου πλέι μέικερ.

@Photo credits: FIBA