Τζέιμς: «Το επόμενο συμβόλαιο λογικά θα είναι και το τελευταίο μου»

Τζέιμς: «Το επόμενο συμβόλαιο λογικά θα είναι και το τελευταίο μου»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Μάικ Τζέιμς
Ο Μάικ Τζέιμς σε μία πρόσφατη συνέντευξη τύπου αποκάλυψε τις σκέψεις του για το μέλλον του ως αθλητής.

Ένας εκ των σούπερ σταρ της Euroleague και βασική «σημαία» της Μονακό όσο καιρό βρίσκεται στη διοργάνωση, ο Μάικ Τζέιμς είναι μόλις 28 πόντους μακριά από το να πιάσει τον Βασίλη Σπανούλη και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο 33χρονος γκαρντ του Πριγκιπάτου, σε μία πρόσφατη συνέντευξη τύπου στη Γαλλία, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις σκέψεις του για τη συνέχεια της καριέρας του, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν στιγμές όπου τον κουράζει το να είναι μπασκετμπολίστας και πως το επόμενο συμβόλαιό του ίσως να είναι το τελευταίο του.

Αναλυτικά ο Μάικ Τζέιμς δήλωσε

«Το συζητάω εδώ και πολλά χρόνια με αυτούς που έχω κοντά μου.

Όσο και να αγαπώ το μπάσκετ, με κουράζει να είμαι μπασκετμπολίστας, αν αυτό βγάζει νόημα. Για να μην πολυλογώ, το επόμενό μου συμβόλαιο λογικά θα είναι και το τελευταίο μου. Θα είναι το τέλος του μπασκετικού κεφαλαίου μου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.