Ομπράντοβιτς: Συζητάει με την Παρτιζάν για νέο συμβόλαιο

Ομπράντοβιτς: Συζητάει με την Παρτιζάν για νέο συμβόλαιο

Γιάννης Σταυρουλάκης
.
Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την Παρτιζάν το 2021 ολοκληρώνεται φέτος και ο πρόεδρος του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβιτς εξήγησε ότι οι «ασπρόμαυροι» συζητούν το ενδεχόμενο επέκτασης με τον πολυνίκη προπονητή στην ιστορία της EuroLeague.

Τον Ιούνιο του 2021, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γύρισε στην Παρτιζάν μετά από 28 χρόνια, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου και επιστρέφοντας στους πάγκους επειτα από απουσία ενός έτους.

Επί ημερών του, η Παρτιζάν κατέκτησε πέρσι την Αδριατική Λίγκα έπειτα από 10 χρόνια και βρέθηκε μια νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final 4 της EuroLeague. Το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο πρόεδρος του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβιτς φιλοξενήθηκε στο TV Prva, τονίζοντας σχετικά:

«Είναι ανόητο να συζητάμε για το πόσο σημαντικός είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την Παρτιζάν. Είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στο μπάσκετ. Συζητάμε για την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Ζέλικο. Δεν βλέπω κανένα λόγο να είναι διαφορετικά. Είναι σημαντικό να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχουμε στη διάθεσή μας την επόμενη σεζόν όσον αφορά τα χρήματα και τον προϋπολογισμό».