Λαρεντζάκης: «Οδηγός μας η σκληράδα και η άμυνα, δίνουμε το 100% σε κάθε φάση» (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης του Ολυμπιακού
Όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για τον επερχόμενο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του, στην αναμέτρηση της Πέμπτης (8/2, 21:30) με αντίπαλο τη Βαλένθια επί ισπανικού εδάφους, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» από το αεροδρόμιο για τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στις διαφορές με το ματς του πρώτου γύρου, στα δυνατά σημεία της ομάδας του αλλά και για την επιστροφή του Φαλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη

«Είναι ένα πάρα πολύ κομβικό παιχνίδι, σίγουρα είναι μεγάλης έντασης ματς, ξέρουμε τη Βαλένθια, ξέρουμε ότι έχει τις καλύτερες άμυνες στη διοργάνωση. Παίζει με πολλές επαφές και έχει σκληράδα αλλά θεωρώ ότι έχουμε μιλήσει, έχουμε δουλέψει καλά και είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ και θα διαχειριστούμε το μομέντουμ και όλη αυτή την πίεση.

Σίγουρα ξέρουμε και είναι ένας δικός μας οδηγός αυτή η σκληράδα και αυτή η άμυνα και η νοοτροπία ότι κάθε φάση δίνουμε το 100% και παίζουμε με μεγάλες και πολλές επαφές, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε και τα μειονεκτήματα της Βαλένθια τα οποία τα ξέρουμε, να πάμε εκεί και να τα εκμεταλλευτούμε.

Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου, ήταν πολύ καιρό πριν, σίγουρα να μην πέσουμε πάνω στην παγίδα και σε αυτή την στατικότητα που είχαμε στο πρώτο ματς του ΣΕΦ.

Ο Φαλ ξέρουμε τι μπορεί να δώσει, είναι μεγάλη προσθήκη που μας δίνει στη συγκεκριμένη θέση και σίγουρα είναι στα θετικά του παιχνιδιού».

@Photo credits: eurokinissi