Η στιγμή που ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα απείλησε τον Μπιέλιτσα (vid)

Η στιγμή που ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα απείλησε τον Μπιέλιτσα (vid)

Newsroom
.
O Νεμάνια Μπιέλιτσα έπεσε θύμα επίθεσης από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το video από τη στιγμή που ο Νίκολα Πέτκοβιτς έβριζε τον Σέρβο φόργουορντ που κράτησε τη ψυχραιμία του.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας 5/2, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δέχθηκε επίθεση με ψαλίδι από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Πέτκοβιτς σε παιδότοπο στο Βελιγράδι ενώ ήταν μαζί με την οικογένειά του!

Σύμφωνα, μάλιστα, με μαρτυρίες, ο Πέτκοβιτς φώναξε στον Μπιέλιτσα: «Θα σκοτώσω την οικογένειά σου, το παιδί σου, τη γυναίκα σου και εσένα, θα πάρω τα λεφτά σου»!

Ο Σέρβος φόργουορντ διατηρησε τη ψυχραιμία του και δεν αντέδρασε όταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα τον πλησίασε και άρχισε να τον βρίζει.

Στη συνέχεια, ο Μπιέλιτσα σηκώθηκε από τη θέση του και κατευθύνθηκε προς το μπαρ, όπου ο Πέτκοβιτς τον ακολούθησε κρατώντας ένα ψαλίδι και απειλώντας τον! Αργότερα πάντως οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.