Αταμάν σε παίκτες: «Αν θέλουμε να είμαστε διεκδικητές του τροπαίου πρέπει να κερδίζουμε και να έχουμε την ίδια ένταση και εκτός έδρας»

Γιώργος Κούβαρης
Εργκίν Αταμάν
Ο Μάριους Γκριγκόνις αποκάλυψε τι είπε ο Εργκίν Αταμάν στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Ζάλγκιρις στην 25η αγωνιστική της EuroLeague. Αποστολή στο Κάουνας: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μία ήττα στο Κάουνας, μακριά από τον καλό του εαυτό. Κάτι που ανάγκασε τον Εργκίν Αταμάν στο να στείλει το δικό του μήνυμα εντός των αποδυτηρίων της ομάδας.

Οι «πράσινοι» θέλουν αρχικά να διατηρηθούν στην τετράδα και να μπουν στα play-offs με πλεονέκτημα έδρας, κάτι που... απαγορεύει τέτοιες ήττες. Αυτό ακριβώς τόνισε ο Αταμάν στα αποδυτήρια, όπως τόνισε και ο Μάριους Γκριγκόνις σε δηλώσεις του στα ελληνικά ΜΜΕ.

Οι «πράσινοι» μπορεί να μην είχαν τον Σλούκα στη διάθεσή τους, αλλά η απουσία ενέργειας απέναντι στη Ζάλγκιρις, που πήρε δύναμη από τον κόσμο της, έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

«Αν θέλουμε να είμαστε διεκδικητές του τροπαίου πρέπει να κερδίζουμε και να έχουμε την ίδια ένταση και εκτός έδρας» ήταν τα λόγια που είπε στα αποδυτήρια ο Αταμάν μετά την ήττα του Παναθηναϊκού.

Στέλνοντας έτσι ο Τούρκος κόουτς το δικό του μήνυμα και όσον αφορά τη συνέχεια της διοργάνωσης, αφού μπορεί αυτή η ήττα να φέρνει πικρία αλλά φυσικά η «μάχη» για την πρώτη τετράδα συνεχίζεται.

@Photo credits: eurokinissi