Ρεάλ Μαδρίτης: Επιστρέφουν Χεζόνια και Γιαμπουσέλε κόντρα στη Μακάμπι

Ρεάλ Μαδρίτης: Επιστρέφουν Χεζόνια και Γιαμπουσέλε κόντρα στη Μακάμπι

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ματέο: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας για Χεζόνια και Ταβάρες»
Τόσο ο Χεζόνια όσο και ο Γιαμπουσέλε, όπως όλα δείχνουν, θα παίξουν κανονικά στον αποψινό αγώνα της Ρεάλ με τη Μακάμπι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ απόψε, Τρίτη (30/1, 21:30) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους γηπεδούχους να έχουν ξανά στη διάθεσή τους, τον Μαρίο Χεζόνια και τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής της «βασίλισσας», Τσους Ματέο, στις δηλώσεις του για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην ισραηλινή ομάδα, τόσο ο 28χρονος Κροάτης που δέχτηκε χτύπημα στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και ο 28χρονος Γάλλος που είχε υπερφόρτωση και αναγκάστηκε να μείνει εκτός για 2 ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσους Ματέο

«Σε ό,τι αφορά τους διαθέσιμους παίκτες, ο Χεζόνια δέχτηκε πολύ δυνατό χτύπημα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν έπαιξε την άλλη μέρα, αλλά θα συμμετάσχει κανονικά στην αναμέτρηση με την Μακάμπι»

«Ο Γιαμπουσέλε είχε μια υπερφόρτωση που τον κράτησε εκτός δύο αγωνιστικών. Θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε και τους δυο στο ρόστερ σήμερα»

«Ανυπομονώ για ένα "ευρωπαϊκό" παιχνίδι μπάσκετ. Έχουν παίκτες στις τάξεις τους με την ικανότητα να σκοράρουν , όπως ο Μπράουν και ο Μπάλντγουιν, ή ο Κόλσον, που είναι ένας πολύ ολοκληρωμένος φόργουορντ και έχουν επίσης και έναν πολύ δυνατό σέντερ τον Νίμπο. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά, ειδικά σε επιθετικό επίπεδο, που παίρνει ριμπάουντ και τιμωρεί τα λάθη, οπότε θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το ματς»

@Photo credits: eurokinissi, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ