Τσαν: «Θα παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα, να διατηρήσουμε την ενέργειά μας 40 λεπτά»
Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται ώστε να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές στην 20η αγωνιστική της Euroleague, στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (9/1, 21:15), το πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας».
Ο προπονητής της τούρκικης ομάδας, Ερντέμ Τσαν, στις δηλώσεις του για την επερχόμενη αναμέτρηση υποστήριξε ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, σε μία πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα και το κλειδί για τη νίκη θα είναι η διατήρηση της ενέργειας για 40 λεπτά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερντέμ Τσαν:
«Ξεκινάμε τη δεύτερη συνεχόμενη «διαβολοβδομάδα» με ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε μπροστά σε μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ενέργειά μας και τη σκληράδα μας για 40 λεπτά».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.