Παναθηναϊκός: Προπόνηση χωρίς προβλήματα στη Βιτόρια (vids)

Παναθηναϊκός: Προπόνηση χωρίς προβλήματα στη Βιτόρια (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Αταμαν Βιτόρια
Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR στη Βιτόρια ενόψει του αγώνα με την Μπασκόνια (3/1, 21:30, Novasports 4) για την 18η αγωνιστική της Euroleague.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΙΤΟΡΙΑ: Γιώργος Κούβαρης

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης (2/1) την καθιερωμένη τους προπόνηση πριν από το ματς της Euroleague. Ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους για την αναμέτρηση της «Fernando Buesa Arena» απέναντι στους Βάσκους.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έχει ταξιδέψει στη Βιτόρια με 12 παίκτες οι οποίοι είναι και ετοιμοπόλεμοι για το ματς όπου καλούνται να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί στη διοργάνωση. Όπως είναι γνωστό οι «πράσινοι» μετρούν τέσσερις νίκες στη σειρά και έχουν μπροστά τους μια ακόμα πρόκληση στην ισπανική «διαβολοβδομάδα».

Και η πρόκληση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει να πανηγυρίσει νίκη επί ισπανικού εδάφους σχεδόν... πέντε χρόνια και δη από την εκτός έδρας νίκη τον Φεβρουάριο του 2019 απέναντι στην Γκραν Κανάρια. Έκτοτε μετράει μόνο ήττες, οποιαδήποτε ομάδα και αν έχει αντιμετωπίσει

Πάντως ο Αταμάν ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι «εγώ έχω κερδίσει πολλές φορές στην Ισπανία» δίνοντας και σύνθημα για την αναμέτρηση της Βιτόρια, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να προβεί σε κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.