Παναθηναϊκός: Με Γκριγκόνις αλλά και 13 παίκτες πετάει για τη «διαβολοβδομάδα»

Παναθηναϊκός: Με Γκριγκόνις αλλά και 13 παίκτες πετάει για τη «διαβολοβδομάδα»

Ρεπορτάζ:  Γιώργος Κούβαρης
Ο Μάριους Γκριγκόνις
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με τον Μάριους Γκριγκόνις στην αποστολή του θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός, ενόψει της τελευταίας «διαβολοβδομάδας» της Euroleague στο έτος. Με 13 παίκτες οι «πράσινοι». Αποστολή στο Μονακό: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός θα αναχωρήσει με 13 παίκτες για την τελευταία «διαβολοβδομάδα» της Euroleague για το 2023.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στον αχίλλειο.

Γι' αυτό το λόγο ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε να έχει μαζί του 13 παίκτες, σε περίπτωση που ο Λιθουανός γκαρντ δεν καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα του σε αυτή τη δύσκολη εβδομάδα. Ο Γκριγκόνις θα δοκιμάσει να προπονηθεί, μόλις η ομάδα φτάσει στη Γαλλία.

Αρχικά, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μονακό, στο Πριγκιπάτο, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου (20:00), ενώ στη συνέχεια πετάει απευθείας για το Μιλάνο, όπου την Παρασκευή (22/2) θα έχει αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο (21:45).

 

Φυσικά μαζί με την πράσινη αποστολή και οι φίλαθλοι του, στο τσάρτερ που έχει διοργανώσει το ταξιδιωτικό πρακτορείο ΑΚΤΙΝΑ.

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.