Ολυμπιακός: Πάει για sold out με τη Βαλένθια, 580 εισιτήρια διαθέσιμα

Ολυμπιακός: Πάει για sold out με τη Βαλένθια, 580 εισιτήρια διαθέσιμα

Ο Αϊζάια Κάνααν.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αντιμετωπίσει τη Βαλένθια (21:15) σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, αφού έχουν μείνει μόλις 580 διαθέσιμα εισιτήρια.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του για ένα ματς της EuroLeague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα υποδεχτεί σε λίγες ώρες τη Βαλένθια (21:15, NSPrime & live από το Gazzetta) για την 14η αγωνιστική της EuroLeague.

Με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ενημερώνει ότι υπάρχουν μόλις 580 διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση απέναντι στην ισπανική ομάδα, η οποία έχει το ίδιο ρεκόρ με την ομάδα του Πειραιά (7 νίκες - 6 ήττες).

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη που σημείωσε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου την περασμένη αγωνιστική και να βγει στο... δρόμο έχοντας σερί δύο νικών.

Μετά την αναμέτρηση στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα έχει τρία συνεχόμενα ματς εκτός έδρας, απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια, Βιλερμπάν και Άλμπα Βερολίνου μέχρι να ολοκληρωθεί το 2023.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, σχετικά με την προσέλευση των φιλάθλων στο ΣΕΦ.

«Απόψε (15/12, 21.15) το ΣΕΦ θα φιλοξενήσει μια ακόμη γιορτή! Η ομάδα μας θα υποδεχθεί την Βαλένθια και η προσέλευση θα είναι μεγάλη!

Για να μπορέσουμε, όμως, να το απολαύσουμε όλοι τον αγώνα όπως πρέπει και να αποφευχθεί κάθε είδους ταλαιπωρία, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας καλεί να ακολουθήσετε πιστά τις παρακάτω οδηγίες:

* Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, των αυστηρών μέτρων και των πολλαπλών προ-ελέγχων, σας καλούμε να έρθετε στο γήπεδο αρκετά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης, καθώς είναι πιθανό να υπάρξει καθυστέρηση στην είσοδο σας στο γήπεδο. Οι πύλες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν το ματς (στις 19:15). Επίσης, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για ταυτοπροσωπία.

* Αν δεν διαθέτετε εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας μην προσέλθετε στο γήπεδο. Αν θέλετε, ωστόσο, να προμηθευτείτε ένα «μαγικό» χαρτάκι, κάντε το ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (εκδοτήρια, τηλ.κέντρο ΚΑΕ-Ticketmaster-site ΚΑΕ-Ticketmaster). Μην εμπιστεύεστε οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων. Στην τελευταία περίπτωση η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη και η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί σε περίπτωση που το εισιτήριο σας δεν είναι έγκυρο.

* Δείξτε υπομονή και ακολουθείστε τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα και καθίστε στην θέση που αναγράφει το εισιτήριό σας.

* Μην φέρετε πάνω σας αντικείμενα που μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνα, καθώς θα κατασχεθούν κατά την είσοδο σας στο γήπεδο.

* Μην κάνετε χρήση LASER ή καπνογόνων. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.

* Ακολουθείστε τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρετε σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί πρόβλημα. Υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος σας.

* Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον. Οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί».

@Photo credits: INTIME, ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.