Γκριγκόνις: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Αντετοκούνμπο»

Newsroom
Γκριγκόνις: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Αντετοκούνμπο»
Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Βιλερμπάν στην LDLC Arena, κάνοντας ειδική αναφορά στην απόδοση του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βιλερμπάν, επικρατώντας με 81-89 και βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 7-7.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάριους Γκριγκόνις δήλωσε στην κάμερα της NOVA: «Στο πρώτο μέρος βγάλαμε την αντίδραση μας, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τα ίδια λάθη που είχαμε κάνει και σε άλλα παιχνίδια. Ο τρόπος που χάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, τα λάθη που κάναμε και τα ριμπάουντ που χάσαμε αν τα επαναλάβουμε την άλλη εβδομάδα δεν θα είναι αρκετά».

Ο Λιθουανός περιφερειακός, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους (2/2 δίπ., 5/9 τρίπ.), μίλησε για τα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα στην LDLC Arena: «Δεν είχανε παίκτες στην περιφέρεια να μας μαρκάρουν, βάλαμε και κάποια σουτ, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο τέλος, έπαιξε εξαιρετική άμυνα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Όσον αφορά τις επιδόσεις του κόντρα στη Βιλερμπάν, είπε: «Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό κόντρα στην Βιλερμπάν, ίσως η ενέργεια του γηπέδου, οι φίλαθλοι, ο τρόπος που πάιζουν άμυνα με διευκολύνει».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.