Ιτούδης: Επίσημα τέλος από τη Φενέρμπαχτσε

Ιτούδης: Επίσημα τέλος από τη Φενέρμπαχτσε

Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Η Φενέρμπαχτσε επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ιτούδη, ανακοινώνοντας το «διαζύγιο» με τον άλλοτε ομοσπονδιακό προπονητή.

O Δημήτρης Ιτούδης ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στον πάγκο της Φενέρ αφού η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον 53χρονο προπονητή.

Ο Ιτούδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε το 2022 και πλέον οι Τούρκοι βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή που θα αντικαταστήσει τον άλλοτε ομοσπονδιακό κόουτς της Εθνικής Ελλάδας.

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο τουρκικό πρωτάθλημα από την Αναντολού Εφές ήταν η τέταρτη διαδοχική στην Τουρκία και τη EuroLeague για τη Φενέρμπαχτσε που έλυσε τη συνεργασία της με τον Ιτούδη, μολονότι είχε συμβόλαιο ως το τέλος της επόμενης σεζόν.

Το Gazzetta παρουσίασε νωρίτερα τους λόγους που η διοίκηση της Φενέρ προχώρησε σε αυτή την κίνηση ενώ οι περιπτώσεις των Αντρέα Τρινκιέρι και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήλθαν στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες για την άκρη του πάγκου.

Η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε για το τέλος της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή αναφέρει: «Χωρίσαμε τους δρόμους μας με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος ήταν προπονητής της ομάδας μας από τη σεζόν 2022/23. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη Ιτούδη για την προσφορά του στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην καριέρα του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.