Ερντογάν: Ρώτησε τον Αταμάν γιατί ήλθε στον Παναθηναϊκό και εκείνος αποκάλυψε τον λόγο

Ερντογάν: Ρώτησε τον Αταμάν γιατί ήλθε στον Παναθηναϊκό και εκείνος αποκάλυψε τον λόγο

Newsroom
1
Ο Εργκίν Αταμάν υποδέχτηκε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα και αποκάλυψε τον ιδιαίτερο διάλογο με τον Τούρκο Πρόεδρο με επίκεντρο τον Παναθηναϊκό!

Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να έχει υποχρεώσεις απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ αφού ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στη σπουδαία συνάντηση για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague, όμως το μεσημέρι της Πέμπτης 7/12 υποδέχτηκε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος έφτασε στην Αθήνα για να συναντηθεί μεταξύ άλλων με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού βρέθηκε λίγο αργότερα στην τουρκική πρεσβεία και χαιρέτησε τον Ερντογάν, αποκαλύπτοντας μια ιδιαίτερη στιχομυθία.

Σύμφωνα με το MEGA, ο Πρόεδρος της Τουρκίας τον ρώτησε γιατί επέλεξε να αφήσει την Εφές για να εργαστεί στον Παναθηναϊκό AKTOR και ο Αταμάν εξήγησε: «Ήρθα για να νικήσει επιτέλους ο Παναθηναϊκός τη Φενέρμπαχτσε»!

Φιλικό στην Τουρκία

Ακολούθως μίλησε για τη συνάντησή του με τον Ερντογάν: «Είναι μια ξεχωριστή μέρα γιατί ο πρόεδρος της Τουρκίας, ο κύριος Ερντογάν, ήρθε στην Ελλάδα. Ήρθα εδώ να τον επισκεφτώ. Αγαπάει τον αθλητισμό, αγαπάει τον μπάσκετ, ήταν πρώην ποδοσφαιριστής. Κάθε φορά που τον συναντάω μιλάμε γι αυτό. 1-2 φορές την εβδομάδα παίζει μπάσκετ. Ήπιαμε καφέ και μου είπε ότι τον Απρίλιο ο κύριος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την Τουρκία και πιθανότατα θα υπάρξει φιλικό.

Είμαι χαρούμενος γιατί είδα στην Ελλάδα φιλικά πρόσωπα και ανθρώπους που έχουν σεβασμό για τους Τούρκους. Είμαι χαρούμενος που είδα τον Πρόεδρό μου μαζί με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Ήταν πολύ καλή στιγμή. Τα πάντα είναι καλά και ο πρόεδρος είπε ότι θέλει να υπάρχει ειρήνη. Δεν θέλουμε να υπάρχουν πόλεμοι και δουλεύουμε γι αυτό ειδικά με τους γείτονές μας στην Ελλάδα».

@Photo credits: eurokinissi, ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ