Πολονάρα: Ξυρισμένος και νικητής επέστρεψε στις προπονήσεις της Βίρτους μετά από 50 ημέρες (vid)

Πολονάρα: Ξυρισμένος και νικητής επέστρεψε στις προπονήσεις της Βίρτους μετά από 50 ημέρες (vid)

Ο Ακίλε Πολονάρα.
Ο Ακίλε Πολονάρα επέστρεψε στις προπονήσεις της Βίρτους Μπολόνια. Με ξυρισμένο κεφάλι και απεριόριστη όρεξη για τη ζωή. Και το μπάσκετ.

Ο Ακίλε Πολονάρα νίκησε. Αυτός ο γύρος είναι δικός του. Μόνο για τον ίδιο. Ο Ιταλός φόργουορντ υποβλήθηκε σε επέμβαση και σε χημειοθεραπείες για να καταπολεμήσει τον καρκίνο που βρέθηκε στους όρχεις του.

Και πενήντα ημέρες αργότερα επέστρεψε στις προπονήσεις της Βίρτους Μπολόνια. Ο Πολονάρα αγωνίστηκε μόνο στην πρεμιέρα της EuroLeague και η σεζόν, πλέον, ξεκινάει ξανά.

Εμφανίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι, αφού επέλεξε να κόψει τα μαλλιά του λόγω της χημειοθεραπείας και κατά τη διάρκεια της προπόνησης δεν έδειξε να χάνει το κέφι του. Μετά από ένα λέι απ φώναξε «πετάω». Θέλοντας από τη μία να πάρει δύναμη και από την άλλη να δείξει ότι χρειάζεται ακόμα μερικές προπονήσεις για γίνει ξανά ο... Πολονέιρ (Polonair)!

Δείτε το βίντεο της Βίρτους:

@Photo credits: Virtus Bologna twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.