Μπάνκι: «Οι υψηλού επιπέδου εμφανίσεις του Μήτογλου αποτελούν απειλή για την ομάδα μας»

Γιώργος Κούβαρης
Μπάνκι
Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (17/11, 21:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ και αποθέωσε μεταξύ άλλων την ποιότητα των παικτών της ελληνικής ομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει οδηγήσει την Βίρτους Μπολόνια στο 6-2 ρεκόρ ύστερα από τα οκτώ πρώτα ματς της Euroleague, ξεκινώντας τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ενόψει του αγώνα με το «τριφύλλι» στο κλειστό του ΟΑΚΑ είπε ότι «ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα μια από τις ομάδες-βασίλισσες της καλοκαιρινής αγοράς! Με την έλευση του coach Αταμάν πήγαν στην Αθήνα παίκτες υψηλού επιπέδου και διεθνούς εμπειρίας, όπως οι Σλούκας, Λέσορ, Ερνάνγκομεθ, Βιλντόζα και Γκραντ. Εμείς τονίζουμε ότι πρέπει να περιορίσουμε τον αντίκτυπο αυτών των παικτών. Πρέπει να ανταποκριθούμε στην φόρμα του Παναθηναϊκού που στηρίζεται στο ταλέντο και στην προσωπικότητα των Σλούκα, Βιλντόζα, Γκραντ, Γκριγκόνις και του νεοφερμένου Ναν».

Ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Ντίνο Μήτογλου: «Πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις ο Μήτογλου, υψηλού επιπέδου παιχνίδια, τα οποία και τον καθιστούν ως κύριο κίνδυνο για την ομάδα μας. Επίσης διαθέτουν και σέντερ με physical παιχνίδι, ενώ τα γκαρντ μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν. Μετά το ματς με την Αρμάνι θα ζητήσουμε από τους παίκτες να δείξουν την ίδια ανταγωνιστικότητα, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να περάσουμε από ένα παραδοσιακό εχθρικό γήπεδο όπως είναι το ΟΑΚΑ».

@Photo credits: Euroleague