Τεόντοσιτς: «Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Ολυμπιακό, με ανησυχούν οι απουσίες μας»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς.
Ο Μίλος Τεόντοσιτς αναφέρθηκε στο ματς του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακού, δήλωσε «δεμένος» με την ομάδα του Πειραιά και ανήσυχος για τις απουσίες της σερβικής ομάδας.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας έχει πάντα ισχυρή σημειολογία. Η αναμέτρηση της Πέμπτης (16/11) στο ΣΕΦ θα έχει και κάτι παραπάνω.

Δεν είναι μόνο μία ακόμη επιστροφή του Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά και αυτή του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος έχει αναλάβει τον Ερυθρό Αστέρα εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ο Τεόντοσιτς μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό, μετά την άνετη επικράτηση του Αστέρα κόντρα στη Φενέρ και ανέφερε: «Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Ολυμπιακό, πάντα λατρεύω να βρίσκομαι εκεί. Για εμένα οι αντίπαλοι οπαδοί δεν μου προκαλούν πίεση. Βάζω πιέσω στον εαυτό μου να είμαι καλύτερος».

Ο Αστέρας θα ταξιδέψει με απουσίες στον Πειραιά, με τον Σαμπάζ Νέιπιερ να τραυματίζεται στη μύτη στο ματς με τη Φενέρ και να χάνει το ραντεβού με τον Ολυμπιακό. «Δεν είμαι μικρό θέμα, ειλικρινά με ανησυχεί. Το ροτέισον θα μικρύνει και άλλο», σχολίασε σχετικά ο Τεόντοσιτς.

Στο ίδιο ματς τραυματίστηκε και ο Γιάγκο Ντος Σάντος και απομένει να φανεί αν προλαβαίνει το ματς με τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: EuroLeague