Μαντζούκας: «Άτυχο αυτό που συνέβη στον Χουάντσο, θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε τον Ναν» (vid)

Μαντζούκας: «Άτυχο αυτό που συνέβη στον Χουάντσο, θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε τον Ναν» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μαντζούκας
Ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε από το Βερολίνο για το παιχνίδι με την Άλμπα (10/11, 21:00) και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Χουάντσο αλλά και στον Κέντρικ Ναν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Γιώργος Κούβαρης

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού καλείται να αναλάβει περισσότερες ευθύνες μετά τον τραυματισμό του Ισπανού ωστόσο ο ίδιος παρουσιάζεται έτοιμος να αντεπεξέλθει και να βγάλει εις πέρας τον ρόλο του στην ομάδα:

«Αυτό που έγινε με τον Χουάντσο ήταν ένα πολύ άτυχο γεγονός. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι. Του εύχομαι περαστικά. Από εκεί και πέρα προφανώς και είμαι έτοιμος να κάνω οτιδήποτε μου ζητήσει ο προπονητής μου» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Λευτέρη Μαντζούκα.

Για το ματς με την Άλμπα και τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Είναι μια ομάδα που τρέχει πάρα πολύ στο τρανζίσιον. Προσπαθεί να βρει ελεύθερα σουτ, είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορείς να την κάνεις scout. Όμως πρέπει να τους περιορίσουμε και να τους πάμε στο σετ παιχνίδι».

Για το περσινό ματς που ο Παναθηναϊκός είχε πάθε ζημιά και αν αποτελεί επιπλέον κίνδυνο: «Είναι μια ομάδα Ευρωλίγκας και η διοργάνωση έχει δείξει ότι είναι γεμάτη από εκπλήξεις. Μια διοργάνωση με πάρα πολύ ψηλό επίπεδο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό το παιχνίδι όπως και σε όλα τα άλλα παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας».

Για τον Κέντρικ Ναν: «Έκανε προπόνηση και προσπαθούμε και εμείς να τον εντάξουμε στην ομάδα όσο μπορούμε από το δικό μας κομμάτι. Είναι δύσκολο να παίζεις με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Να έρχεσαι την Τρίτη και την Τετάρτη να είσαι σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να μπει όσο το το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα»

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης