Μπασκόνια: Αμφίβολη έως απίθανη η συμμετοχή των Μάνιον και Ντιόπ με Ολυμπιακό

Δημήτρης Οικονόμου
Νίκο Μάνιον
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκόνια (9/11 - 19:15) για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, με τους Βάσκους να έχουν τα δικά τους προβλήματα τραυματισμών.

Η Μπασκόνια ετοιμάζεται για την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό το απόγευμα της Πέμπτης (9/11) στο ΣΕΦ. Οι Βάσκοι μπορεί να έχουν μπει σε εποχή Ντούσκο Ιβάνοβιτς, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα.

Συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Φέλιξ Φερνάντεθ τόνισε πως η συμμετοχή των Νίκο Μάνιον και Χαλίφα Ντιόπ κρίνεται κάτι παραπάνω από αμφίβολη. Δεν απέκλεισε την παρουσία τους στο 100% απέναντι στους «ερυθρολεύκους», όμως θεωρείται σχεδόν απίθανο να αγωνιστούν, αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα στην πλάτη.

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Ρογκαβόπουλου, τα πράγματα παραμένουν πολύ πιο ξεκάθαρα, μιας και ο Έλληνας φόργουορντ δεν μπορεί να ενταχθεί μετά τον τραυματισμό του στο πέλμα και θα τον δούμε ξανά σε περίπου έναν μήνα.

Θυμίζουμε βέβαια πως και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα, με τον ΜακΚίσικ να είναι καιρό εκτός, ενώ οι Μιλουτίνοφ και Σίκμα μπαίνουν σταδιακά σε ρυθμό. Ο πρώτος βέβαια πολύ πιο έτοιμος, έκανε μέρος της προπόνησης μετά την τενοντίτιδα που αντιμετώπισε στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος σε πιο χαλαρούς ρυθμούς τρεξίματος.

@Photo credits: FIBA