Μπαρτζώκας: «Χάσαμε 13 λέι απ και είχαμε 26% στο τρίποντο»

Μπαρτζώκας: «Χάσαμε 13 λέι απ και είχαμε 26% στο τρίποντο»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο κακό επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από την Αρμάνι (65-53).

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στο Μιλάνο από την Αρμάνι, με σκορ 65-53 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως ήταν λογικό, στάθηκε στην κακή επιθετική βραδιά.

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τον Κάιλ Χάινς, ο οποίος έγινε ρέκορντμαν συμμετοχών στη EuroLeague

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν φτωχοί στην επίθεση. Χάσαμε 13 λέι απ και την ίδια ώρα είχαμε 26% στο τρίποντο. Βάλαμε 53 πόντους. Δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε έτσι. Προηγηθήκαμε με 45-44, αν θυμάμαι καλά, με το κάρφωμα του Μουσταφά Φαλ, αλλά μετά καταρρεύσαμε, είχαμε λάθος επιλογές στην επίθεση, χάσαμε αρκετά λέι απ σε αυτό το διάστημα με συνέπεια να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Η Αρμάνι το εκμεταλλεύθηκε αυτό και κέρδισε».

Για τον Κάιλ Χάινς: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Κάιλ Χάινς και έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού του Ολυμπιακού και των οπαδών του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα πάντα σε όποια ομάδα κι αν έπαιξε. Πέρα από τίτλους έχει δώσει και την καρδιά του. Συγχαρητήρια για το επίτευγμά του».

Για την αποβολή του Κάνααν: «Ναι, ήταν πρόβλημα που ο Αϊζάια Κάνααν βγήκε από το παιχνίδι με δύο τεχνικές ποινές γιατί την ίδια ώρα, όπως ξέρετε, μας λείπουν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Σακίλ ΜακΚίσικ, άρα ήμασταν χωρίς τρεις βασικούς γκαρντ, οπότε ήταν σημαντικό».

@Photo credits: INTIME