Μεσίνα: «Όλοι πρέπει να έχουν υψηλό κίνητρο με τον Ολυμπιακό»

Newsroom
Μεσίνα: «Όλοι πρέπει να έχουν υψηλό κίνητρο με τον Ολυμπιακό»
Η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική της regular season (17/10, 21:45) και ο Έτορε Μεσίνα υπενθύμισε πως οι Ιταλοί θα παίξουν με τους φιναλίστ της περσινής EuroLeague.

Η Αρμάνι συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στη Serie A, επικρατώντας της Ρέτζιο Εμίλια στο Mediolanum Forum πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (17/10, 21:45) στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague.

Από την πλευρά του ο Έτορε Μεσίνα, ο οποίος κατέβασε τον Νίκολα Μίροτιτς στη θέση του σμολ φόργουορντ, αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, μιλώντας για τη physical άμυνα των Πειραιωτών και το υψηλό κίνητρο που καλούνται να δείξουν οι παίκτες του απέναντι στους φιναλίστ της περσινής EuroLeague.

«Αντιμετωπίζουμε τους φιναλίστ της περσινής σεζόν. Επομένως, όλοι πρέπει να έχουν υψηλό κίνητρο για να δείξουν πως ανήκουν σε αυτό το επίπεδο. Θα είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40', να παίξουμε άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και στην επίθεση να κυκλοφορήσουμε την μπάλα με ακρίβεια. Το τελευταίο το θεωρώ απαραίτητο για να ξεπεράσουμε τη physical άμυνα του Ολυμπιακού. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να το κάνουμε αυτό κάθε μέρα, για να φτάσουμε τα επίπεδα που θέλουμε. Επίσης, θα είναι μια σημαντική βραδιά γιατί θα τιμήσουν τον Κάιλ Χάινς για τον υπέροχο ταξίδι του στο μπάσκετ» εξήγησε ο «Έκτορας».