Κάνααν: «Δεν είμαι συμπαίκτης με τον Σλούκα πλέον και πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει»

Newsroom
Κάνααν
Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για μία ακόμη νίκη επί του Παναθηναϊκού καθώς και για την... κόντρα με τον Κώστα Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην παράταση του Παναθηναϊκού με 78-88 και ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή Euroleague. Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της «ερυθρόλευκης» νίκης ολοκληρώνοντας με 14 πόντους και ευστοχώντας σε μεγάλα σουτ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στην κάμερα της Nova ανέφερε αρχικά, «Ηταν μια έντονη μάχη. Μας έριξαν δυνατά χτυπήματα. Μείναμε όμως ενωμένοι και ανταποκριθήκαμε. Παίξαμε το μπάσκετ μας. Οι φίλαθλοί τους ήταν απίστευτοι, η ατμόσφαιρα δυνατή, μας το έκαναν πολύ δύσκολο. Ηταν δύσκολο το καλοκαίρι, αφού χάσαμε δύο σημαντικούς παίκτες, όμως ο οργανισμός έκανε σπουδαία δουλειά βρίσκοντας σπουδαίους χαρακτήρες που ταίριαξαν στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να πάω στον πόλεμο μαζί της».

Για την κόντρα με τον Σλούκα και το περιστατικό στο τρίτο δεκάλεπτο: «Ήμασταν αντίπαλοι στις προπονήσεις πέρσι. Είμαι ανταγωνιστής, δεν είμαστε συμπαίκτες πλέον και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Πέρσι έπρεπε να θυσιάσω πράγματα για να μάθω την ομάδα, όμως φέτος νιώθω καλύτερα μέσα στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.