Εφές: Αναζητά φόργουορντ στην αγορά του NBA

Εφές: Αναζητά φόργουορντ στην αγορά του NBA

Δημήτρης Οικονόμου
Εφές: Αναζητά φόργουορντ στην αγορά του NBA
Το ρόστερ της Εφές ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως δήλωσε ο ίδιος ο GM της ομάδας, με τον Τσαν να αναζητά έναν ακόμα φόργουορντ στην αγορά του NBA.

Παρόλο που η σεζόν αρχίζει στην EuroLeague την επόμενη εβδομάδα, η Εφές ακόμα δεν έχει συμπληρώσει το ρόστερ της. Κάτι που παραδέχτηκε και ο GM της, Άλπερ Γιλμάζ σε δηλώσεις του.

«Δεν θέλουμε να υπογράψουμε παίκτη απλώς για να το κάνουμε. Θέλουμε έναν παίκτη που θα αλλάξει την ομάδα μας και θα έχει επίδραση σε αυτήν. Μιλάμε με τρεις παίκτες, που όλοι είπαν ότι περιμένουν πρόταση από το NBA και μετά θα πάρουν τις αποφάσεις τους. Μας προσφέρονται παίκτες κάθε μέρα, αλλά δεν θέλουμε να πάρουμε παίκτη που δεν θα τον θέλει ο προπονητής μας.

Μπορεί να υπογράψουμε παίκτη μετά την έναρξη της σεζόν. Μέχρι τότε ο Κλάιμπερν θα μπορεί να περνάει χρόνο σε αυτή την θέση, όπως και ο Τζόουνς με τον Οσμανί που σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό. Έχουμε 7 νέους παίκτες, οπότε χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουν» ήταν τα λόγια του GM της Εφές.

Αυτήν τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχει ο Ντέρικ Γουίλις που ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι αλλά και ο Ερκάν Οσμανί, με τον Γουίλ Κλάιμπερν να παίρνει μερικά λεπτά στη θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.