Aταμάν: «Για εμένα είναι διαφορετικό πλέον γιατί είμαι προπονητής αυτής της μεγάλης ομάδας»

Aταμάν: «Για εμένα είναι διαφορετικό πλέον γιατί είμαι προπονητής αυτής της μεγάλης ομάδας»

Newsroom
Ο Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και στάθηκε στον σεβασμό που έχει για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το 5ο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, με την παρουσία του Παναθηναϊκού, της Παρτίζαν, της Εφές και της Μπάγερν. Ο προπονητής του τριφυλλιού μίλησε για τη διοργάνωση και την αλλαγή στον ρόλο που έχει πλέον, αφού ειναι προπονητής των πράσινων.

«Έχω τελείως διαφορετικά συναισθήματα. Αρκετά χρόνια ερχόμουν εδώ ως αντίπαλος με σεβασμό στον Παύλο Γιαννακόπουλο για όσα έκανε όχι στο ελληνικό αλλά και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τώρα είναι διαφορετικά για εμένα επειδή είμαι προπονητής αυτής της μεγάλης ομάδας, ελπίζω να είναι έτοιμοι όλοι και οι οπαδοί δίπλα σε αυτήν την ομάδα που φτιάχνουμε και να δουν τα μεγαλύτερα αστέρια της EuroLeague που αγωνίζονται στο τουρνουά».

«Tην τελευταία εβδομάδα στη Ρόδο πέντε παίκτες ήρθαν μετά το Παγκόσμιο και στο πρώτο παιχνίδι δεν πήγαμε καλά στην επίθεση, στο δεύτερο πήγαμε καλύτερα. Τώρα έχουμε μια ευκαιρία όλοι μαζί, αν και ο Βιλντόζα είναι ακόμα τραυματίας και μάλλον δε θα παίξει. Το τουρνουά είναι πολύ σημαντικό και θα βάλουμε περισσότερη τακτική για να δούμε πού βρισκόμαστε. Είμαστε καινούργια ομάδα αλλά η EuroLeague ξεκινάει σε δύο εβδομάδες και δεν έχουμε πάρα πολύ χρόνο», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.