Ομπράντοβιτς για Μάικ Τζέιμς: «Υπάρχει συμβόλαιο, δεν τέθηκε θέμα φυγής»

Σάσα Ομπράντοβιτς Μάικ Τζέιμς
Με τον Μάικ Τζέιμς θα πορευτεί η Μονακό και τη φετινή σεζόν, όπως έσπευσε να διαβεβαιώσει ο Σάσα Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του.

Η Μονακό έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της και ο Σάσα Ομπράντοβιτς τοποθετήθηκε στη Mozzart, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός συνδέθηκε με τάσεις φυγής από την ομάδα και ο Ολυμπιακός αποτέλεσε έναν από τους... μνηστήρες.

Ωστόσο ο Σάσα Ομπράντοβιτς φαίνεται πως έβαλε τέλος στο φλερτ με δηλώσεις του στη Σερβία. «Υπάρχει συμβόλαιο, δεν ήταν καθόλου θέμα. Αν είχε προσπαθήσει να φύγει, θα του είχε ζητηθεί μεγάλη αποζημίωση. Θα έλεγα ότι αυτό δεν είναι επιλογή» ήταν αρχικά η τοποθέτησή του σχετικά με το θέμα.

Ο Τζέιμς άλλωστε βρέθηκε στην προετοιμασία της Μονακό και έχει ήδη ξεκινήσει με τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ ενόψει της ερχόμενης σεζόν. Βέβαια ο ίδιος άφησε αινιγματικά μηνύματα με τη φωτογραφία που πόσταρε μαζί με τον προπονητή του.

«Οι άνθρωποι προσπαθούν, όπως και σε όλες τις άλλες καταστάσεις, να δημιουργήσουν μια κακή ατμόσφαιρα ή να προκαλέσουν την αντίδραση κάποιου. Κοιτάζοντας αυτόν και εμένα, μπορείτε να τα κάνετε όλα. Οι άνθρωποι ξέρουν πώς είμαι, πώς είναι εκείνος. Θα πρέπει να είναι γνωστό, ωστόσο, ότι είμαι κάποιος που κατάφερε να βρει έναν κατάλληλο τρόπο για να τον χρησιμοποιήσει, με όλα τα "σφάλματα" του. Στο τέλος, επωφεληθήκαμε μαζί και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε όλα» ήταν η απάντηση του Ομπράντοβιτς που κατάφερε να φτάσει ως τον ημιτελικό του Final Four την περσινή σεζόν, όπου και η πορεία των Μονεγάσκων σταμάτησε από τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi