Ολυμπιακός: Συνάντηση Αγγελόπουλων με Μπαρτζώκα για την «επόμενη ημέρα»

Ολυμπιακός: Συνάντηση Αγγελόπουλων με Μπαρτζώκα για την «επόμενη ημέρα»

μπαρτζωκας αγγελοπουλοι
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν την Δευτέρα (19/6) με τον Γιώργο Μπαρτζώκα προκειμένου να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για την «επόμενη ημέρα» στον Ολυμπιακό.

Δεν πέρασαν καλά - καλά δύο 24ωρα από την φιέστα για την κατάκτηση του double και ήδη στον Ολυμπιακό άρχισαν να σκέφτονται τη σεζόν 2023-24!

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Δευτέρα (19/6) έγινε η πρώτη συνάντηση των προέδρων της ομάδας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα προκειμένου να θέσουν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της «επόμενης ημέρας». Δεν πρόκειται να αφήσουν ούτε... μια μέρα να πάει χαμένη. Γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε, σήκωσαν άμεσα μανίκια καθώς αφενός υπάρχει τεράστια... πείνα και κίνητρο για τον Ολυμπιακό της επόμενης χρονιάς, ενώ δεν αφήνουν και τίποτα στη τύχη.

Πρώτα απ' όλα οριοθετήθηκαν οι προτεραιότητες της ομάδας. Δηλαδή αποφασίστηκε να διευθετηθούν τα ζητήματα των συμβολαίων του Κώστα Σλούκα και του Κώστα Παπανικολάου. Αμφότεροι ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό και μένει να δούμε αν θα ανανεώσουν ή όχι. Σε αντίθεση με τον «Σλούκι Λουκ» φαίνεται να είναι πιο... εύκολη η περίπτωση του αρχηγού του Ολυμπιακού. Άλλωστε ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να γνωρίζει αν μπορεί να τους υπολογίζει ή θα πρέπει να τους αντικαταστήσει.

Φυσικά τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της υπόθεσης του Σάσα Βεζένκοβ. Ο Ολυμπιακός θα μάθει από τους Κινγκς τις προθέσεις τους σχετικά με τον MVP της Euroleague στα μέσα Ιουλίου. Κάτι που επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τον σχεδιασμό της ομάδας. Γι' αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να προχωρήσουν σε όσα θέματα αφορούν ενίσχυση θέσεων που δεν επηρεάζει η παραμονή ή όχι του Βεζένκοβ.

Τέλος η συζήτηση δεν υπήρχε περίπτωση να μην περιλαμβάνει και ονόματα. Ο Μπαρτζώκας μαζί με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο μίλησαν για τις επιθυμίες του 58άχρονου προπονητή και ως συνήθως δεν διέρρευσε τίποτα προς τα έξω και τα όσα ειπώθηκαν έμειναν μέσα στο δωμάτιο στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συζήτηση.