Γιόκιτς...2014: «Δεν σκέφτομαι τόσο το ΝΒΑ, ίσως κάποια μεγάλη ομάδα της EuroLeague όπως ο Παναθηναϊκός» (vid)

Γιόκιτς...2014: «Δεν σκέφτομαι τόσο το ΝΒΑ, ίσως κάποια μεγάλη ομάδα της EuroLeague όπως ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς σε δηλώσεις του το 2014 που ήρθαν ξανά στο φως μιλούσε για το... μακρινό όνειρο του ΝΒΑ και τη φιλοδοξία του να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα της EuroLeague όπως η Ρεάλ ή ο Παναθηναϊκός.

Ο Νίκολα Γιόκιτς πήρε και πάλι από το χέρι τους Ντένβερ Νάγκετς και περνώντας το εμπόδιο των Λέικερς τους οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους τελικούς του NBA. Ο δις MVP και πλέον κορυφαίος των τελικών της Δύσης δεν θα μπορούσε να έχει προβλέψει κάτι τέτοιο πίσω στο 2014!

Ο νεαρός ακόμη Σέρβος κατά τη διάρκεια του Nike Hoop Summit για τα ανερχόμενα ταλέντα είχε σταθεί μπροστά στην κάμερα προκειμένου να μιλήσει για τα όνειρά του, με το μεγαλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη να του φαίνεται τότε μακρινό.

«Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ (το να παίζω στο ΝΒΑ), ίσως σε ένα μεγάλο κλαμπ της EuroLeague όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός.... κάτι τέτοιο. Αλλά το ΝΒΑ είναι ΝΒΑ» είπε χαρακτηριστικά σε μία περίοδο που οι «πράσινοι» είχαν μόλις τρία χρόνια από την τελευταία τους ευρωπαϊκή κατάκτηση.

Πλέον περιμένει υπομονετικά τον αντίπαλό του στα τελικά της Λίγκας και έχει ήδη... προβάρει το δαχτυλίδι με νόημα στην κόρη του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.