Final Four 2023, Ολυμπιακός: Ο Σπύρος Καπράλος... ψηφίζει τους «ερυθρολεύκους» στο Κάουνας (vid)

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Ο Σπύρος Καπράλος... ψηφίζει τους «ερυθρολεύκους» στο Κάουνας (vid)

Newsroom
Ο Καπράλος στο Κάουνας
Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, βρίσκεται στη Λιθουανία για το Final Four της EuroLeague. Έριξε την επιλογή του στις κάλπες του Βίλνιους και έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης τους στον Ολυμπιακό!

Η Λιθουανία έχει μπει σε μπασκετικούς ρυθμούς το τελευταίο διήμερο και ο Σπύρος Καπράλος, τους ακολουθεί! Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ έχοντας προγραμματίσει το ταξίδι του στο Κάουνας αρκετό καιρό πριν, φρόντισε να εγγραφεί στους καταλόγους των βουλευτικών εκλογών της πρωτεύουσας προκειμένου να στηρίξει την επιλογή του στη διαδικασία που θα ακολουθήσει στην Ελλάδα την Κυριακή (21/05).

Ο Καπράλος μίλησε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ασκήθηκε το εκλογικό δικαίωμα και άφησε το σχόλιό του για την προσπάθεια του Ολυμπιακού.

ε

Όπως εξηγεί ο ίδιος μέσα από την Πρεσβία της Ελλάδος και με την ψήφο του να βρίσκεται στην κάλπη «Είχα κανονίσει εδώ και περισσότερο από ένα μήνα και είχα εγγραφεί στους καταλόγους για να ψηφίσω στο Βίλνιους, καθότι είχε το ταξίδι μου στο Final Four του μπάσκετ. Ίσως γιατί πίστευα πολύ πως ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στο Final Four και βεβαίως ήταν σημαντικό για εμένα να μπορέσω να εξασκήσω και το εκλογικό μου δικαίωμα, το οποίο πρέπει να κάνει κάθε Έλληνας πολίτης...

Ήταν πολύ εύκολη διαδικασία, δείχνοντας το διαβατήριο ή την ταυτότητα στην Πρεσβία. Δεν είχε πολύ κόσμο, ήταν πολύ ευγενικοί, ήταν και ο Πρέσβης και διευκόλυνε τη διαδικασία».

Ενώ για τους «ερυθρολεύκους» σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, μας φόβισε πάρα πολύ... Μετά έκανε ένα καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο που πήρε τη διαφορά, άλλαξε την ψυχολογία μας και βεβαίως κέρδισε. Για την Κυριακή τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα, ένας τελικός είναι ένας δύσκολος αγώνας. Παίζει με μία ομάδα με μεγάλες περγαμηνές στην Ευρώπη, τη Ρεάλ, όμως πιστεύω ότι ο κόσμος, η ομάδα, ο προπονητής και το κλίμα που έχει αυτή η ομάδα θα φέρουν το ευρωπαϊκό κύπελλο στην Ελλάδα».

ε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.