Παπανικολάου στο Gazzetta: «Δεν παίζαμε σαν Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, να καταλάβουμε τι ευκαιρία έχουμε»

Παπανικολάου
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην εκπομπή του Gazzetta μετά τη νίκη επί της Μονακό και στάθηκε στη δύναμη που βρήκε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Αποστολη στο Κάουνας: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού που σήμανε την αντεπίθεση των Πειραιωτών στο δευτερο ημίχρονο κόντρα στη Μονακό (πρόκριση των ερυθρολεύκων στον τελικό), μίλησε στην εκπομπή του Gazzetta για την αλλαγή στην απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του θα πρέπει να καταλάβει τι ευκαιρία έχει μπροστά της.

«Είναι το γαμώτο για το τι κάνουμε το πρώτο ημίχρονο. Τους αφήναμε να παίζουνε οπως θέλουν, τους δίναμε το ελεύθερο σουτ και αυτό τους έδινε την αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνα μας, βάλαμε τα χέρια μας πιο καλά στη μπάλα, βάλαμε το κορμί μας και τα χέρια μας για να πάρουμε το ριμπάουντ. Όσο οι άμυνες βγαινανε, άνοιξε και η αυτοπεποίηση μας στην επίθεση. Όλο αυτό όμως το έφτιαξε η άμυνα», είπε αρχικά

Για το 27-2 στο τριτο δεκάλεπτο: «Μας ενδιαφέρει που γυρίσαμε το ματς και πάμε στον τελικό της Κυριακής»

Μεταξύ ημιτελικού και τελικού τι πρέπει να έχει για να μην ξεφύγει το μυαλό: «Να καταλάβουμε όλοι την ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας. Παλεύεις όλη τη χρονιά για να έχεις αυτή την ευκαιρία. Το βλέπεις μπροστά σου και το θέλεις τόσο πολύ. Δεν ξέρεις πότε θα είναι η επόμενη ευκαιρία»

Για το τι άλλαξε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Δεν παίζαμε σαν Ολυμπιακός. Όμως τα παιδιά το βρήκαμε μέσα, βρηκαμε την αυταπάρνηση, τη δύναμη να σηκωθούμε. Να μπούμε ξανά στο παρκέ για την ανατροπή»

Στο τέλος είπε: «Και οι 4 ομάδες έκαναν εξαιρετική χριονιά. Δεν μπορείς να πεις ότι θα είναι έκπληξη αν γίνει κάτι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.