Μπατίστ στο Gazzetta: «Φαβορί αλλά έχει δύσκολη δουλειά ο Ολυμπιακός, να επιστρέψει στο Final 4 o Παναθηναϊκός!»

O Μάικ Μπατίστ μιλάει στο Gazzetta
O τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό, βετεράνος Αμερικανός σέντερ και μέχρι πρότινος assistant-coach των Χιούστον Ρόκετς μιλάει στο Gazzetta για την πρώτη του εμπειρία σε Final 4 ως θεατής, εύχεται την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφαία σκηνή του ευρωπαϊκού μπάσκετ και

Αν και έχει πατήσει πλέον τα 45 του χρόνια, η εμφάνισή του και τα κιλά δεν διαφέρουν πολύ από την εποχή που μεσουρανούσε με την «πράσινη» φανέλα στα Final 4 (5 συμμετοχές) και κατακτούσε την κορυφή της Ευρώπης (3 τίτλους). Ο λόγος για τον Μάικ Μπατίστ με τα 10 χρόνια καριέρας στον Παναθηναϊκό, ο οποίος άδραξε την πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε (οι Χιούστον Ρόκετς τον άφησαν ελεύθερο) και ταξίδεψε μέχρι το Κάουνας, για να ζήσει το ετήσιο κορυφαίο ραντεβού του ευρωπαίκού μπάσκετ με τα μάτια του προπονητή.

Το Gazzetta τον συνάντησε στο ιστορικό "Kaunas Sports Hall" και στο περιθώριο του αγώνα Ρεάλ-Παναθηναϊκού για το Adidas Next Generation Tournament συνομίλησε μαζί του, για τους δύο αποψινούς ημιτελικούς, τις πιθανότητες του Ολυμπιακού και του παλιόφιλού του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με την Μπαρτσελόνα, αλλά και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο «θρυλικός» "μπουλντόζας" του «τριφυλλιού» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό και ευχήθηκε την επιστροφή του στα Final 4. Αυτά και άλλα πολλά στο video που ακολουθεί: