Λεπενιώτης στο Gazzetta: «Θα πάρουμε 558 εισιτήρια, υπολογίζουμε τουλάχιστον 3.000 Έλληνες στο Κάουνας»

Λεπενιώτης στο Gazzetta: «Θα πάρουμε 558 εισιτήρια, υπολογίζουμε τουλάχιστον 3.000 Έλληνες στο Κάουνας»

Ο Νίκος Λεπενιώτης.
O GM του Ολυμπιακού, Νίκος Λεπενιώτης μίλησε για τα εισιτήρια που δικαιούται ο Ολυμπιακός ενόψει του Final 4 του Κάουνας.

Ο General Manager του Ολυμπιακού, Νίκος Λεπενιώτης μίλησε στο Gazzetta, αναφορικά με τα εισιτήρια που θα προμηθευτεί η ομάδα ενόψει του Final 4 στο Κάουνας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Λεπενιώτης:

«Ξεκινάει ένα κολασμένο 10ήμερο. Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το Final 4. Κάθε ομάδα θα πάρει 558 εισιτήρια και περιμένουμε τα αυριανά αποτελέσματα, γιατί στην περίπτωση που προκριθεί είτε η Παρτίζαν, είτε η Μακάμπι, είτε και οι δύο, λογικά θα πάρουν όλα τα εισιτήρια. Οπότε θα είναι δύσκολο να βρούμε εισιτήρια από ομάδες που θα τα επιστρέψουν. Παραδοσιακά οι Ισπανοί επιστρέφουν, οπότε τα παίρνουν οι άλλες ομάδες.

Ήδη οι Έλληνες που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια είναι οι δεύτεροι σε ποσότητα, μετά τους Λιθουανούς, υπολογίζουμε ότι γύρω στις 2.500 Έλληνες, μπορεί και λίγο παραπάνω έχουν πάρει εισιτήριο, όποτε με αυτά που θα πάρουμε θα έχουμε τουλάχιστον 3.000 θεατές. Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από εμάς. Αλλά και αυτοί που έχουν διαρκείας και δεν θα βρουν εισιτήριο, αλλά και όσοι δεν είναι κάτοχοι και θέλουν εισιτήρια, μπορούν να το κάνουν είτε μέσω ενός πρακτορείου, είτε μέσω του διαδικτύου. Εμείς σύντομα, μπορεί και αύριο θα ανακοινώσουμε τη διαδικασία».

@Photo credits: eurokinissi