Παρτίζαν: Νέο πρόβλημα για τους Σέρβους, κάταγμα ο Αβράμοβιτς

Παρτίζαν: Νέο πρόβλημα για τους Σέρβους, κάταγμα ο Αβράμοβιτς

Νέο πρόβλημα για την Παρτίζαν, κάταγμα ο Αβράμοβιτς
Ο Άλεκσα Αβράμοβιτς έσπασε το αριστερό χέρι του στο Game 3 της σειράς με τη Ρεάλ και πρακτικά η σεζόν τελείωσε για τον Σέρβο γκαρντ.

Η Παρτίζαν δεν κατάφερε να τελειώσει τη δουλειά στο Game 3 της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτες αφού οι Ίβηρες μείωσαν σε 2-1 χάρη στη μεγάλη εμφάνιση του Έντι Ταβάρες και το κομβικό τρίποντο του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στα 24" για το τέλος.

Ο Ματίας Λεσόρ επιστρέφει στο Game 4, ο Κέβιν Πάντερ θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής αποκλεισμού ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Άλεκσα Αβράμοβιτς.

Όπως αναφέρει η Telegraf, ο Σέρβος γκαρντ υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι κατά τη διάρκεια του Game 3 όταν προσπάθησε να σταματήσει με φάουλ τον Ταβάρες και έπεσε άτσαλα στο παρκέ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σεζόν πρακτικά τελείωσε για τον Αβράμοβιτς ο οποίος φέτος μετράει 6.3 πόντους, 1.9 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 0.6 κλεψίματα μ.ό. σε 23 συμμετοχές στην EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.