Ρεάλ - Παρτίζαν: Οι αντιδράσεις παικτών στο twitter για το... ροντέο στη Μαδρίτη

Ο Γιαμπουσέλε κατεδαφίζει τον Έξουμ
Πολλές ήταν οι αντιδράσεις από παίκτες σε κάθε μέρος του πλανήτη για την σύρραξη στο παρκέ του WiZink Center που προκάλεσε την διακοπή του Game 2 για Ρεάλ - Παρτίζαν.

Μία μεγάλη αναστάτωση που κατέληξε ακόμη και σε γροθιές έγινε η αφορμή να μην ολοκληρωθεί ποτέ το Game 2 ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρτίζαν. Δύο λεπτά πριν κοκκινίσει και επίσημα το ρολόι, οι διαιτητές αποφάσισαν την οριστική διακοπή του αγώνα, καθώς οι....21 αποβολές δεν επέτρεπαν την συνέχεια.

Οι σοκαριστικές εικόνες έκαναν σε χρόνο μηδέν τον γύρο του διαδικτύου και η υπόθεση που θα φτάσει στα χέρια του Αθλητικού Δικαστή, πέρασε αρχικά από το Twitter και τις αντιδράσεις παικτών από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη που πήραν θέση για το συμβάν, μεταξύ των οποίων Μάικ Τζέιμς και Αϊζάια Κάνααν.

Στην πλειοψηφία των αναρτήσεων φαίνεται σε πρώτο πλάνο να στέκεται η Ρεάλ ως οι "άσχημοι" στις αντιδράσεις τους όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν με τα νερά τους.

Ο Τζέιμς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όσα θα πω για τα παιχνίδια της EuroLeague που συνεχίζονται. Να κερδίζεις με φινέτσα και να χάνεις με φινέτσα».

Ο Αϊζάια Τέιλορ θεωρεί πως ο Κέβιν Πάντερ... κράτησε την ψυχραιμία του, ενώ ο Ντιλέινι τονίζει πως «Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν η Ρεάλ προσπαθούσε να κάνει την Παρτίζαν να παίξει κεκλεισμένων των θυρών. Και αν ήμουν η Παρτίζαν δεν θα έπαιζα χωρίς τους φιλάθλους μου».

Μάλιστα, ο Έρικ ΜακΚόλουμ έγραψε: «Ουαου. Ξέρω όταν όταν πάνε στη Σερβία για τα Game 3 και 4 οι παίκτες της Ρεάλ καλύτερα να μην βγουν από το ξενοδοχείο» με τον Γιουσούφ Νούρκιτς να απαντά και να εύχεται να μην έχει υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.