Ιτούδης στο Gazzetta: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην καλύτερη ομάδα της EuroLeague»

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Δημήτρης Ιτούδης στο Gazzetta.
Ο Δημήτρης Ιτούδης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ομάδα της EuroLeague μιλώντας στο Gazzetta.

Ο Δημήτρης Ιτούδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Gazzetta «Play-offs Madness» και μίλησε για το 1-0 που έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στη δική του Φενέρμπαχτσε.

Εκεί έδωσε στον Ολυμπιακό τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη, τον οποίο συνεχίζει να κατέχει ακόμα, ενώ τόνισε ότι η Φενέρ πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένη στο Game 2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης στην εκπομπή του Gazzetta «Play-offs Madness»:

«Συγχαρητήρια για το 1-0, ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός. Ήρθαμε προετοιμασμένοι, θέλαμε να του δημιουργήσουμε προβλήματα στην καλύτερη - αυτή τη στιγμή - ομάδα της EuroLeague. Είναι μία ομάδα, η οποία μπορεί να δημιουργήσει σκορ χωρίς να κάνει πολλές ντρίπλες. Οι δημιουργοί του κάνουν πιο εύκολο το έργο των εκτελεστών. Κάτι τέτοιο δεν είχε στο 1ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Δυστυχώς για εμάς το βρήκε στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά δεν ήταν αρκετό. τους έδωσε ένα έξτρα προβάδισμα. Έγινε το 1-0. Συνεχίζουμε. Ο Ολυμπιακός σκόραρε μόνο σε μία περίοδο πάνω από 20 πόντους, την 3η. Εχουμε μοιραστεί τα ριμπάουντ και τις ασίστ, αλλά είχαμε 14 λάθη για 9 κλεψίματα. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός στο περιφερειακό σουτ, το έχει, αλλά δυστυχώς του το δώσαμε εμείς με τις έξτρα βοήθειες που δεν έπρεπε να δώσουμε».

Για τα προβλήματα που έχει η Φενέρ: «Ο Σκότι μας λείπει, ο Μπούκερ, ο Μπιέλιτσα. Μας λείπει όποιος μας λείπει και ο Γκούντουριτς δεν ήταν στο 100%, αλλά βοήθησε. Ας μείνουμε σε αυτούς που είναι εδώ».

Τι μπορεί να αλλάξει σε 48 ώρες: «Θα δούμε, θα δουλέψουμε στο βίντεο, play-offs είναι αυτά. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι και στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στην επίθεση,όπου έπρεπε να είμαστε καλύτεροι».