Μάρτιν: «Να παίξουμε στο μάξιμουμ της έντασης και να κρατήσουμε τον Φαλ μακριά από τη ρακέτα»

Επιμέλεια: Newsroom
Μάρτιν: «Να παίξουμε στο μάξιμουμ της έντασης και να κρατήσουμε τον Φαλ μακριά από τη ρακέτα»
Ο Χασάν Μάρτιν μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι για την 33η αγωνιστική της Euroleague (6/4, 20:00) και στάθηκε μεταξύ άλλων στον Φαλ αλλά και στον Καμπάτσο.

Λίγο πριν υποδεχθεί την παλιά του ομάδα στο Βελιγράδι, ο Αμερικανός σέντερ του Ερυθρού Αστέρα, είπε χαρακτηριστικά: «Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες και παίζουν πολύ καλά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εμείς πρέπει να μπούμε στο ματς με το μάξιμουμ της έντασης και της επιθετικότητας. Δεν πρέπει να κάνουμε πολλά λάθη γιατί είναι βέβαιο ότι θα τα εκμεταλλευτούν. Επίσης πρέπει να παίξουμε και επιθετική άμυνα» δήλωσε αρχικά ο Χασάν Μάρτιν και συνέχισε σε ερώτηση για τον Μουστάφα Φαλ με τον οποίο ήταν συμπαίκτες μέχρι πέρυσι στον Ολυμπιακό.

«Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε από την πρώτη στιγμή τον βγάλουμε έξω από τη ρακέτα. Επίσης του αρέσει να πασάρει πολύ οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα. Να μην τον κάνουμε να νιώσει άνετα» ενώ στάθηκε και στην συνεργασία του με τον Καμπάτσο: «Είναι μνημειώδης ο τρόπος με τον οποίο αλλάζει τον ρυθμό ενός αγώνα με την δύναμη και την ταχύτητά του. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζω μαζί του γιατί κάνει τη δουλειά μου πολύ πιο εύκολη».