Νάναλι: «Θέλω να καταστρέψω όποιον έχω απέναντί μου»

Νάναλι: «Θέλω να καταστρέψω όποιον έχω απέναντί μου»

Ο Τζέιμς Νάναλι
Η Παρτίζαν εδραιώνεται στην πρώτη οκτάδα της EuroLeague μετρώντας οκτώ νίκες στους τελευταίους δέκα αγώνες της και ο Τζέιμς Νάναλι εξήγησε πως οι ομάδες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δουλεύουν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή.

Η Παρτίζαν έφτασε τις 17 νίκες σε 30 αγώνες στην EuroLeague και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή της στα play-offs της διοργάνωσης ενώ ακολουθούν οι εντός έδρας αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα (28/3) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (31/3) στην τελευταία «διαβολοβδομάδα».

«Όταν παίζεις για τον Ομπράνοβιτς, ξέρεις ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά, ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο όμως στο τέλος της ημέρας, η ομάδα θα δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή» εξήγησε στο κανάλι της Παρτίζαν στο YouTube ο Τζέιμς Νάναλι.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ λίγο. Ήμουν άρρωστος πριν από το τελευταίο παιχνίδι (σ.σ. με τον Ολυμπιακό). Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πως είμαστε έτοιμοι για το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Θέλουμε να παίξουμε στα play-offs της EuroLeague και να συνεχίσουμε καλά στην Αδριατική Λίγκα».

Όσον αφορά τον τρόπο που προσεγγίζει κάθε παιχνίδι, είπε: «Προσπαθώ να έχω την ίδια προσέγγιση. Δεν είναι δύσκολο για μένα να βρω κίνητρο. Πρέπει να βρίσκουμε κίνητρα σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχει σημασία ποιος θα βρεθεί απέναντί μου. Θέλω να καταστρέψω κάθε αντίπαλο! Νιώθω πως κάθε αγώνας είναι ευκαιρία για να αποδείξω τι μπορώ να κάνω».

@Photo credits: ABA Liga