ΜακΚίσικ: «Δεν έχω στο μυαλό μου το συμβόλαιο, συνεχίστε να μου δίνετε ελεύθερα σουτ»

ΜακΚίσικ: «Δεν έχω στο μυαλό μου το συμβόλαιο, συνεχίστε να μου δίνετε ελεύθερα σουτ»

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ σε μία προσπάθεια στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις.
Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ μίλησε για το μέλλον του στην ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ εξήγησε το λόγο που έστελνε φιλάκια στον πάγκο της Ζαλγκίρις, στο ματς του Κάουνας.

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ έχει γίνει ένα βασικό κομμάτι στο παζλ του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ ολοκληρώνεται και το θέμα της παραμονής του μοιάζει να βρίσκεται στη λίστα των προτεραιοτήτων των «ερυθρολεύκων».

«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίζω καλά. Δεν έχει να κάνει με το πόσο σκοράρεις, αλλά με τις νίκες. Όμως δεν έχω στο μυαλό μου το συμβόλαιο, παρά μόνο τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Λατρεύουμε την Αθήνα. Δεν μου περνά καν από το μυαλό το θέμα του συμβολαίου, απλώς βγαίνω έξω και σκέφτομαι πώς θα παίξω καλό μπάσκετ», είπε ο ΜακΚίσικ μιλώντας στην ιστοσελίδα Basketnews.

Και συνέχισε αναφερόμενος στα φιλάκια που έστελνε προς τον πάγκο της Ζαλγκίρις, στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού στο Κάουνας.

«Πρέπει να σταματήσω, γιατί μου αρέσει να μου δίνουν ελεύθερα σουτ. Σας παρακαλώ, συνεχίστε να το κάνετε, μου δίνετε χαρά, μπορώ να εκτελέσω ανενόχλητος και είναι φανταστικό. Κάνω πολλά σουτ καθημερινά με τον Αϊζαια (Κάνααν). Οι προπονητές μας πιστεύουν στο σουτ μου και στο πρωτάθλημα έχω πολύ υψηλά ποσοστά (53,5%). Δεν φοβάμαι να πάρω το σουτ. Αν είμαι στο ένας εναντίον ενός, δεν σκέφτομαι κανέναν. Ξέρω πως κανένας στην EuroLeague δεν μπορεί να με μαρκάρει στο ένας με έναν, είμαι σίγουρος γι’ αυτό», πρόσθεσε ο ΜακΚίσικ.

@Photo credits: INTIME