Σερέλης: «Σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων»

Σερέλης: «Σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων»

Σερέλης: «Σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων»
Ο Χρήστος Σερέλης θέλησε να αναφερθεί στην ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών στη media day για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές.

Ο Χρήστος Σερέλης θα έπρεπε να μιλήσει για την επόμενη αντίπαλο του Παναθηναϊκού, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές. Ωστόσο, θέλησε να σταθεί στην απίστευτη τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη με τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Προφανώς, όλη η χώρα είναι. Πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Οι γείτονές μας πριν λίγο καιρό είχαν ένα πολύ μεγάλο σεισμό. Έχουν θρηνήσει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές. Βλέπουμε και εμείς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Βλέπουμε πόσο ξαφνικά μπορεί να έρθει μια απώλεια. Όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων. Θα θέλαμε να τους εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας, κουράγιο και δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους. Πραγματικά και στην ομάδα από το πρωί είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης αυτό το τραγικό δυστύχημα», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Αναφορικά με το ματς, κρίθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο αναβολής: «Νομίζω ότι, κακά τα ψέματα, ένα τόσο τραγικό γεγονός, το αν θα παίξεις ένα παιχνίδι μπάσκετ, δεν είναι κάτι που μπορεί να μπει στην κουβέντα. Αν μας πουν να παίξουμε, θα παίξουμε εννοείται. Αν αναβληθεί, θα προετοιμαστούμε για όποτε γίνει».

@Photo credits: INTIME