Μονακό: Θέλει Τζαϊτέ για την επόμενη σεζόν

Γιώργος Κούβαρης
Μονακό: Θέλει Τζαϊτέ για την επόμενη σεζόν
Ο Μουχαμαντού Τζαϊτέ φέρεται να είναι στο στόχαστρο της Μονακό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως ανέφεραν ιταλικά δημοσιεύματα τα οποία και επιβεβαίωσε το λιθουανικό «Basketnews», ο Γάλλος σέντερ της Βίρτους Μπολόνια αποτελεί βασικό στόχο της Μονακό για μετά το τέλος της σεζόν! Η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και ένας από τους παίκτες που έχει «κυκλώσει» είναι και αυτό του Τζαϊτέ.

Μάλιστα αναμένεται να του προσφέρει διετές συμβόλαιο αμέσως μετά το τέλος της χρονιάς θέλοντας να αποσπάσει τη θετική του απάντηση για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο Τζαϊτέ έχει αγωνιστεί σε 24 ματς της φετινής Euroleague και έχει κατά μέσο όρο 8.6 πόντους και 5 ριμπάουντ, σουτάροντας με 58% στα δίποντα και 55% στις βολές. Επιπλέον το «Basketnews» ανέφερε ότι η Μονακό «κοιτάζει» και έναν ακόμη παίκτη της Βίρτους Μπολόνια, τον Αζάια Κορντινιέ.

Ο Τζαϊτέ προέρχεται από το διάσημο INSEP (σ.σ. όπως και οι Τόνι Πάρκερ, Μπορίς Ντιό, Εβάν Φουρνιέ, Ρόνι Τουριάφ, Ζοφρί Λοβέρν κ.α.) ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ναντέρ, Στρασμπούρ, Λιμόζ, Τορίνο, Σάρατοφ και Γκαζιάντεσπορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.