Γουόκαπ: «Είμαστε πεινασμένη αγέλη λύκων, ταίριαξα στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού»

Γουόκαπ: «Είμαστε πεινασμένη αγέλη λύκων, ταίριαξα στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού»

Newsroom
Γουόκαπ: «Είμαστε πεινασμένη αγέλη λύκων, ταίριαξα στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού»
O Tόμας Γουόκαπ στάθηκε στις εμφανίσεις του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στην ΕΡΤ για τις εμφανίσεις της ομάδας του, ενώ ανέφερε πως ταίριαξε στην φιλοσοφία των Πειραιωτών.

Αναλυτικά

Για τον Ολυμπιακό: «Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα εδώ το όραμα και η φιλοδοξία του συλλόγου. Αυτό πάντα κοιτάω σε έναν σύλλογο και η ομάδα έχει σωστή νοοτροπία. Όχι δεν είναι αρκετά τα τρόπαια. Όταν σκέφτεσαι ότι κατάκτησες αρκετά παραιτείσαι. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το σωστό δρόμο που βρισκόμαστε».

Για το πως νιώθει στους Πειραιώτες: «Ταίριαξα καλά και στη φιλοσοφία και ως άτομο στην ομάδα. Είναι πραγματική χαρά να βρίσκεσαι εδώ».

Για τον Σλούκα: «Είναι ανταγωνιστικός σε κάθε προπόνηση και ακόμα μαθαίνω από αυτόν διάφορα πράγματα. Δέσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ήρθα στην ομάδα».

Για το αν ο Ολυμπιακός παίζει το τέλειο μπάσκετ: «Δεν ξέρω αν είναι το τέλειο μπάσκετ, αλλά το σωστό μπάσκετ. Θα πω όχι γιατί δεν υπάρχει κάτι τέλειο. Ο κόουτς αυτό που έκανε από την αρχή ήταν να μας μάθει να πασάρουμε την μπάλα και το σύστημα του είναι το σωστό για να παίζεις μπάσκετ».

Για το αν θέλει παραπάνω τίτλους με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε μία πεινασμένη αγέλη λύκων όπως είπα. Θέλουμε και αυτό το Κύπελλο πιο πολύ από πέρυσι. Θέλαμε συνεχώς να πετύχουμε».

Για το ματς που μπορεί να έρθει με τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό: «Θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα».

Για το μέλλον του: «Αγαπώ να ζω εδώ και θα το τακτοποιήσουν ο σύλλογος και ο ατζέντης μου. Όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα θα πάω να υπογράψω».